Aanvragen toegang Controleservice BGT - Mijn Kadaster

ccc7b1ae77504a89ba4d64d3bbd31920_inp1
Stappen
Stap 1|5 Gegevens contactpersoon

Aanvragen toegang Controleservice van Landelijke Voorziening BGT via Mijn Kadaster

Voor het gebruik van Mijn Kadaster hebt u een abonnement nodig. Met dit formulier meldt u zich aan voor toegang tot Mijn Kadaster en de Controleservice van de LV BGT (Landelijke Voorziening Basisregistratie Grootschalige Topografie). Het abonnement op Mijn Kadaster voor LV BGT is kosteloos.

Hebt u al een abonnement op Mijn Kadaster? Dan vraagt u met dit formulier alleen de toegang tot de LV BGT Controleservice aan.

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen. Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw aanmelding voor Mijn Kadaster in behandeling te nemen.

Contactpersoon

De contactpersoon ontvangt de correspondentie over Mijn Kadaster.

Gegevens contactpersoon
Vul hier uw voorletters in.
Voorbeeld: P.R.
Het veld 'Voorletters' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of andere tekens gebruikt naast letters en punten.
Vul hier de tussenvoegsels van uw naam in.
Voorbeeld: de
Het veld 'Tussenvoegsels' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk andere tekens gebruikt naast letters en spaties.
Vul hier uw volledige achternaam in.
Voorbeeld: Vries
Het veld 'Achternaam' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of andere tekens gebruikt naast letters en spaties.
Het veld 'Geslacht' is verplicht. U heeft geen keuze gemaakt.Selecteer uw geslacht.
Voorbeeld: Vrouw
Vul hier uw telefoonnummer in.
Voorbeeld: 0203416789
Het veld 'Telefoonnummer' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of andere tekens gebruikt naast cijfers. Het veld moet uit 10 cijfers bestaan en beginnen met een 0 (nul).
Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld naam@domein.nl.
Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens en de correspondentie over Mijn Kadaster. Als dat nodig is, gebruiken we dit e-mailadres om contact met u op te nemen.
Het veld 'Uw e-mailadres' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld naam@domein.nl.
Het veld 'Is de contactpersoon tevens de beheerder?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Ja, contactpersoon en beheerder van Mijn Kadaster zijn dezelfde persoon' of 'Nee, de beheerder voor Mijn Kadaster wordt de volgende persoon:'.De beheerder is de persoon die gebruikers in Mijn Kadaster kan opvoeren en hen rechten kan geven.