Aanmelden geautomatiseerd verwerken van akten

82df08666acb4d11a5feaf561f09d288_inp1
Stappen
Stap 1|2 Gegevens aanvrager

Vul dit formulier in en stuur het op. (Voor iedere notaris 1 formulier). U ontvangt een bevestigings-e-mail met een pdf. Onderteken de pdf en stuur deze samen met de twee volledig ingevulde en ondertekende gebruikersovereenkomsten per post retour. Het adres en een link naar de gebruikersovereenkomst vindt u in de bevestigingsmail. U ontvangt daarna een door de bewaarder getekend exemplaar van de gebruikersovereenkomst per post retour. Vanaf dat moment bent u geautoriseerd om KIK-akten in te schrijven. De software die u gebruikt moet hiervoor geschikt zijn.

Vul uw voorletters en achternaam in, bijvoorbeeld A.A. de VriesHet veld 'Voorletters en naam' is niet ingevuld. Vul uw voorletters en achternaam in, bijvoorbeeld A.A. de Vries
Vul de naam van uw bedrijf, bestuursorgaan of samenwerkingsverband in, bijvoorbeeld: Mijn bedrijf BV.Het veld 'Naam bedrijf, bestuursorgaan of samenwerkingsverband' is niet ingevuld. Vul de naam van uw bedrijf, bestuursorgaan of samenwerkingsverband in, bijvoorbeeld: Mijn bedrijf BV.
Het veld 'Doet u de melding als particulier of is het zakelijk' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Notaris', 'Deurwaarder' of 'Anders.
Vul een geldig e-mailadres van het bedrijf in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.Het veld 'E-mailadres bedrijf' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul een geldig e-mailadres van het bedrijf in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789. We gebruiken uw telefoonnummer alleen om contact met u op te nemen voor meer informatie.Het veld 'Telefoonnummer overdag' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of niet alleen cijfers ingevuld. Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789.
Vul de naam van de contactpersoon in, bijvoorbeeld: A.A. de VriesHet veld 'Naam' is niet ingevuld. Vul de naam van de contactpersoon in, bijvoorbeeld: A.A. de Vries
Vul een geldig e-mailadres van de contactpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl. Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Als dat nodig is, gebruiken we dit e-mailadres om contact met u op te nemen.Het veld 'E-mailadres bedrijf' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul een geldig e-mailadres van de contactpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
U vindt uw klantnummer op onze facturen.

Ondergetekende verzoekt hierbij om stukken voorzien van XML te mogen aanleveren. Ondergetekende verklaart dat voor het aanleveren van stukken de elektronische handtekening gebruikt gaat worden waarmee al eerder bij het Kadaster aangeboden stukken zijn ondertekend.