Aanmelden KIK-Inzage met ETO

25250cf6be9748ed944f7e4d4f9eafff_inp1
Stappen
Stap 1|2 Aanmelden voor KIK-inzage

Gegevens aanvrager

Vul de naam van het bedrijf inVul de naam van uw bedrijf in
Vul uw Kadaster klantnummer inVul uw Kadaster klantnummer in
Het veld 'Tot welke beroepsgroep behoort u?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Klik op de beroepsgroep van uw voorkeur.
Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789.
We gebruiken uw telefoonnummer alleen om contact met u op te nemen voor meer informatie.
Het veld 'Telefoon overdag' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of niet alleen cijfers ingevuld. Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789.
Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.Het veld 'E-mailadres aanvrager' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Vul de naam van de contactpersoon voor KIK-inzage in.Het veld 'Contactpersoon voor KIK-inzage' is niet ingevuld. Vul de naam van de contactpersoon voor KIK-inzage in.
Vul het e-mailadres van de contatcpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Als dat nodig is, gebruiken we dit e-mailadres om contact met u op te nemen.
et veld 'E-mailadres contactpersoon' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul het e-mailadres van de contatcpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Ik heb de gebruiksvoorwaarden KIK-inzage gelezen en ga hiermee akkoord
U dient akkoord te gaan met de gebruiksvooraarden van de kik-inzageU dient akkoord te gaan met de gebruiksvooraarden van de kik-inzage