Aanmelden KIK-Inzage

83cf61650ab148e1b032a7c289ba85df_inp1
Stappen
Stap 1|2 Aanmelden voor KIK-inzage

Gegevens aanvrager

Vul de naam van uw bedrijf in
Het Kadaster Klantnummer vindt u terug op onze facturen.Vul uw Kadaster klantnummer in
Het veld 'Tot welke beroepsgroep behoort u?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Klik op de beroepsgroep van uw voorkeur.
Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789. We gebruiken uw telefoonnummer alleen om contact met u op te nemen voor meer informatie.Het veld 'Telefoon overdag' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of niet alleen cijfers ingevuld. Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789.
Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.Het veld 'E-mailadres aanvrager' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Vul de naam van de contactpersoon voor KIK-inzage in.Het veld 'Contactpersoon voor KIK-inzage' is niet ingevuld. Vul de naam van de contactpersoon voor KIK-inzage in.
Vul het e-mailadres van de contatcpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl. Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Als dat nodig is, gebruiken we dit e-mailadres om contact met u op te nemen.et veld 'E-mailadres contactpersoon' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul het e-mailadres van de contatcpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Ik heb de gebruiksvoorwaarden KIK-inzage gelezen en ga hiermee akkoord
U dient akkoord te gaan met de gebruiksvooraarden van de kik-inzageU dient akkoord te gaan met de gebruiksvooraarden van de kik-inzage