Aanvragen certificering referentiestation

0995eb8d343648e49ba2e78f9a648edf_one1
Stappen
Stap 1|4 Referentiestation

Wij verzoeken u het formulier in te vullen. U ontvang van ons per e-mail een met de door u ingevulde gegevens. Druk deze af, onderteken het formulier en stuur het, inclusief bijlagen op naar het Kadaster (het adres vindt u ook in de e-mail die u van ons ontvangt).

Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar vorige stappen om verbeteringen aan te brengen.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de certificering.


Selecteer in de lijst om wat voor aanvraag het gaat.Het veld 'Aanvraag betreft' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt uit de lijst. Selecteer in de lijst om wat voor aanvraag het gaat.
Vul de ingangsdatum in of selecteer de ingangsdatum in de kalender. Een geldige datum bestaat uit 2 cijfers (dag), liggend streepje, 2 cijfers (maand), liggend streepje, 4 cijfers (jaar), bijvoorbeeld 23-01-2017.Het veld 'Ingangsdatum' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldige datum ingevuld. Vul de ingangsdatum in of selecteer de ingangsdatum in de kalender. Een geldige datum bestaat uit 2 cijfers (dag), liggend streepje, 2 cijfers (maand), liggend streepje, 4 cijfers (jaar), bijvoorbeeld 23-01-2017.
Vul de naam van het referentiestation in.Het veld 'Tekstveld' is niet ingevuld. Vul de naam van het referentiestation in.
Vul in sinds wanneer het referentiestation operationeel is.Het veld 'Tekstveld' is niet ingevuld. Vul in sinds wanneer het referentiestation operationeel is.

Locatie

Vul plaats in van het referentiestation, bijvoorbeeld: Diemen.Het veld 'Plaatsnaam' is niet ingevuld. Vul plaats in van het referentiestation, bijvoorbeeld: Diemen.

Benaderde co├Ârdinaten van het referentiepunt in RD en NAP of ETRS89: