Aanvragen KIK-inzage

3ef9041a4c004bef93af486e235aa694_inp1
Stappen
Stap 1|2 Aanmelden voor KIK-inzage
Voor u begint met invullen

Hebt u de KIK-inzage gebruiksvoorwaarden gelezen en wilt u gebruik maken van KIK-inzage? Vul dan dit formulier in en stuur het op. U ontvangt een bevestigings-e-mail met een pdf.

Onderteken de pdf en stuur het per post retour. Het adres vindt u in de bevestigings-e-mail die u ontvangt. Om gebruik te kunnen maken van KIK-inzage hebt u een abonnement op Mijn Kadaster nodig. Ook dient uw software de aangeboden functionaliteiten te ondersteunen.

Gegevens aanvrager

Vul uw voorletters en achternaam in, bijvoorbeeld: J.A. Janssen.Het veld 'Voorletters en achternaam' is niet ingevuld. Vul uw voorletters en achternaam in, bijvoorbeeld: J.A. Janssen.
Vul de naam van het bedrijf, bestuursorgaan of samenwerkingsverband in, bijvoorbeeld: Mijnbedrijf BV.Het veld 'Naam bedrijf, bestuursorgaan of samenwerkingsverband' is niet ingevuld. Vul de naam van het bedrijf, bestuursorgaan of samenwerkingsverband in, bijvoorbeeld: Mijnbedrijf BV.
Het veld 'Tot welke beroepsgroep behoort u?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Klik op de beroepsgroep van uw voorkeur.
Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789.
We gebruiken uw telefoonnummer alleen om contact met u op te nemen voor meer informatie.
Het veld 'Telefoon overdag' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of niet alleen cijfers ingevuld. Vul het telefoonnummer in waarop u overdag bereikbaar bent. Dit moet bestaan uit 10 cijfers en begint met een 0 (nul), bijvoorbeeld 0123456789.
Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.Het veld 'E-mailadres aanvrager' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Vul de naam van de contactpersoon voor KIK-inzage in.Het veld 'Contactpersoon voor KIK-inzage' is niet ingevuld. Vul de naam van de contactpersoon voor KIK-inzage in.
Vul het e-mailadres van de contatcpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.
Op dit e-mailadres ontvangt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Als dat nodig is, gebruiken we dit e-mailadres om contact met u op te nemen.
et veld 'E-mailadres contactpersoon' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul het e-mailadres van de contatcpersoon in, bijvoorbeeld: naam@domein.nl.