Bestellen Luchtfoto's (particulier)

5d73320d548e44fe9b5d1147dedd5c4f_one1
Stappen
Stap 1|4 Gegevens bestelling
Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen. Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling in behandeling te nemen.

U geeft in dit formulier aan van welk specifiek gebied (adres) en van welk jaartal u een luchtfoto wilt hebben. Als er geen foto’s beschikbaar zijn van uw voorkeursjaartal, dan nemen wij contact met u op. U kunt dan een jaartal kiezen waarvan wel luchtfoto’s beschikbaar zijn.

Het veld 'Op welke manier geeft u het gebied voor uw bestelling aan?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Ik vermeld de bladwijzer', 'Ik markeer de locatie op een kopie van een kaart en voeg deze bij als bijlage bij dit bestelformulier' of 'Ik geef een adres of adrescoördinaten op'.Kijk voor Bladwijzers op de pagina Luchtfoto's
Het veld 'Wat wilt u ontvangen?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Digitale kopie van een analoge foto (als bestand)', 'Analoge foto (op papier)', 'Uitlichting (8 x vergroting) van de locatie' of 'Anders, namelijk'.