Bestellen Negatieve mededeling - particulier

Stappen
Stap 1|4 Gegevens bestelling

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen. Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling in behandeling te nemen.

Onderzoek of de onderstaande persoon of onderstaand bedrijf als rechthebbende of eigenaar in de Basisregistratie Kadaster is opgenomen.

Het veld 'Kies persoon of bedrijf' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Persoon' of 'Bedrijf'.
Vul de straatnaam en huisnummer in, bijvoorbeeld: Diemerkade 23Het veld 'Straat en huisnummer' is niet ingevuld. Vul de straatnaam en huisnummer in, bijvoorbeeld: Diemerkade 23.
Vul de postcode en woonplaats in, bijvoorbeeld: 1111AA Diemen.Het veld 'Postcode en woonplaats' is niet ingevuld. Vul de postcode en woonplaats in, bijvoorbeeld: 1111AA Diemen.
Selecteer in de lijst het land.Het veld 'Land' is niet ingevuld. U heeft geen land geselecteerd. Selecteer in de lijst het land.
Vul hier meer details in over uw bestelling.
Het veld 'Ik wil de Negatieve mededeling ontvangen in het' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Nederlands' of 'Engels'.

Geef aan hoe u het product wilt ontvangen. Hebt u de Negatieve mededeling nodig voor een officiële procedure? Kies dan in verband met de rechtsgeldigheid van handtekeningen voor "Post".

Het veld 'Hoe wilt u het product ontvangen?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'E-mail' of 'Post'.Hebt u de Negatieve mededeling nodig voor een officiele procedure? Kies dan in verband met de rechtsgeldigheid van handtekeningen voor "Post".