Bestellen Netwerken, onderzoek ingeschreven eigendomclaims en beslagen

f09ec48a657348ef9151f6f38f4670e6_inp1
Stappen
Stap 1|4 Gegevens bestelling

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen. Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling in behandeling te nemen.

Vul de kadastrale gemeente van de kadastrale aanduiding van het object of perceel in, bijvoorbeeld: Diemen.Het veld 'Kadastrale gemeente' is niet ingevuld. Vul de kadastrale gemeente van de kadastrale aanduiding van het object of perceel in, bijvoorbeeld: Diemen.
Vul de sectie van de kadastrale aanduiding van het object of perceel in. Dit is (meestal) een letter, bijvoorbeeld: P.Het veld 'Sectie' is niet ingevuld. Vul de sectie van de kadastrale aanduiding van het object of perceel in. Dit is (meestal) een letter, bijvoorbeeld: P.
Vul het perceelnummer van de kadastrale aanduiding van het object of perceel in, bijvoorbeeld: 12345.Het veld 'Perceelnummer' is niet ingevuld. Vul het perceelnummer van de kadastrale aanduiding van het object of perceel in, bijvoorbeeld: 12345.
Vul het nummer van de netwerktekening, bijvoorbeeld: 2012-12345.Het veld 'Nummer netwerktekening' is niet ingevuld. Vul het nummer van de netwerktekening, bijvoorbeeld: 2012-12345.