Bestellen Verklaring van niet-teboekstelling schip - particulier

f0da635641e64de3a8e4bfb5a27baea9_one1
Stappen
Stap 1|4 Gegevens bestelling

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen. Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling in behandeling te nemen.

Het veld 'Hoe wilt u de verklaring ontvangen?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt voor de manier waarop u het product wilt ontvangen. Kies 'per e-mail' of 'per post'.
Vul de naam de boot/het schip in, bijvoorbeeld: EendrachtHet veld 'Naam boot/schip' is niet ingevuld. Vul de naam de boot/het schip in, bijvoorbeeld: Eendracht.
Vul het materiaal in waarvan de romp van het schip is gemaakt, bijvoorbeeld: aluminium.Het veld 'Materiaal romp' is niet ingevuld. Vul het materiaal in waarvan de romp van het schip is gemaakt, bijvoorbeeld: aluminium.
Vul de omschrijving van de boot/het schip in, bijvoorbeeld kajuitzeiljacht.Het veld 'Omschrijving boot/schip' is niet ingevuld. Vul de omschrijving van de boot/het schip in, bijvoorbeeld kajuitzeiljacht.
Vul de lengte van het schip in meters in. Gebruik een getal in met 1 cijfer achter de komma, bijvoorbeeld 12,1.Het veld 'Lengte schip' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of ongeldige tekens gebruikt. Vul de lengte van het schip in meters in. Gebruik een getal in met 1 cijfer achter de komma, bijvoorbeeld 12,1.
Vul de breedte van het schip in meters in. Gebruik een getal in met 1 cijfer achter de komma, bijvoorbeeld 4,5.Het veld 'Breedte schip' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of ongeldige tekens gebruikt. Vul de breedte van het schip in meters in. Gebruik een getal in met 1 cijfer achter de komma, bijvoorbeeld 4,5.
Omschrijf het type schip en het soort inrichting, bijvoorbeeld kajuitzeiljacht met 4 slaapplaatsen.Het veld 'Type en inrichting boot/schip' is niet ingevuld. Omschrijf het type schip en het soort inrichting, bijvoorbeeld kajuitzeiljacht met 4 slaapplaatsen.
Vul het bouwnummer in, als u dit nummer weet.
Vul de naam van de scheepswerf en de bouwplaats waar uw boot gebouwd is in. Als u deze gegevens weet.
Vul het bouwjaar van uw boot in indien bekend. Vul alleen een getal in.
Vul het aantal motor(en) tot voortbeweging in en gebruik alleen cijfers.Het veld 'Aantal motor(en) tot voortbeweging' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of andere tekens gebruikt dan cijfers. Vul het aantal motor(en) tot voortbeweging in en gebruik alleen cijfers.
Vul het merk van de motor(en) in, bijvoorbeeld Yamaha.Het veld 'Merk motor(en)' is niet ingevuld. Vul het merk van de motor(en) in, bijvoorbeeld Yamaha.
Vul het merk van de motor(en) in, bijvoorbeeld buitenboord motor type FT8DEHet veld 'Type motor(en)' is niet ingevuld. Vul het merk van de motor(en) in, bijvoorbeeld buitenboord motor type FT8DE
Vul het nummer/de nummers van de motor(en) in, bijvoorbeeld 69G/L//400224.Het veld 'Motornummer(s)' is niet ingevuld. Vul het nummer/de nummers van de motor(en) in, bijvoorbeeld 69G/L//400224.
Vul het vermogen van de motor(en) van het schip in. Gebruik een getal in met 1 cijfer achter de komma, bijvoorbeeld 10,5.Het veld 'Vermogen motor(en)' is niet goed ingevuld. U heeft mogelijk niets ingevuld of ongeldige tekens gebruikt. Vul het vermogen van de motor(en) van het schip in. Gebruik een getal in met 1 cijfer achter de komma, bijvoorbeeld 10,5.
Het veld 'Geef aan of het vermogen van de motor(en) is uitgedrukt in PK of KW' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'PK' of 'KW'.Geef aan of het vermogen van de motor(en) is uitgedrukt in PK of KW. Maak uw keuze
Het veld 'Wilt u de bruto tonnage of de waterverplaatsing opgeven?' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Bruto tonnage (in tonnen)' of 'Waterverplaatsing (in m3)'.Maak uw keuze.
Het veld 'Taalkeuze' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies 'Nederlands', 'Engels', 'Frans' of 'Duits'.Kies de taal waarin de verklaring wilt ontvangen.