Aanvragen offerte Eigendomskaart - Eigenarenkaart

879132b1f69648cb8a035726f6685dcc_one1
Stappen
Stap 1|3 Offertegegevens

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen. Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw offerte in behandeling te nemen.

Het verld: 'Eigendomskaart of Eigenarenkaart, maak uw keuze' is niet ingevuld. Klik op het selectievakje van uw keuze. Kies welke soort kaart u wenst: De Eigendomskaart: toont alle percelen die in het bezit zijn van een persoon of bedrijf, De Eigenarenkaart toont alle eigenaren van percelen binnen een bepaald gebied.Klik op het selectievakje van uw keuze. Kies welke soort kaart u wenst.
De Eigendomskaart: toont alle percelen die in het bezit zijn van een persoon of bedrijf.
De Eigenarenkaart toont alle eigenaren van percelen binnen een bepaald gebied.
Het veld: 'Omschrijf het gebied' is nog niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Klik op het selectievakje van uw keuze. Kies voor heel Nederland, of voor een bepaald gebied.Klik op het selectievakje van uw keuze. Kies voor heel Nederland, of voor een bepaald gebied.
Voeg een bijlage of kaart toe
Selecteer een bestand op uw computer en voeg deze toe als bijlage(n). U kunt meer bijlagen toevoegen, klik hiervoor opnieuw op 'browse'.
U heeft nog geen keuze gemaakt bij het veld 'Formaat'. Klik op het selectierondje van uw keuze. Kies in welk bestandsformaat u de kaart wilt ontvangen.Klik op het selectierondje van uw keuze. Kies in welk bestandsformaat u de kaart wilt ontvangen.
Geef zo gedetailleerd mogelijk aan waarvoor u het product gaat gebruiken.Het veld 'Omschrijf zo specifiek mogelijk waarvoor u het product wilt gebruiken' is niet gevuld. U heeft niet aangegeven waarvoor u het product gaat gebruiken. Omschrijf zo specifiek mogelijk waarvoor u het product wilt gebruiken.
U heeft nog geen keuze gemaakt in het veld 'Eenmalige levering of abonnement'. Klik op het selectierondje van uw keuze.Klik op het selectierondje van uw keuze. Kies of u een eenmalige levering of een abonnement wenst.