Aanvragen offerte Gemiddelde koopsom

256578863c4f462691e4a0a0a816d4e7_one1
Stappen
Stap 1|3 Offertegegevens

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen.

Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw offerte in behandeling te nemen.

Selecteer welk soort overzicht u wenst. Op postcode-, woonplaats-, gemeente- of provincieniveau.U heeft nog geen keuze gemaakt in het veld 'Aanvraag koopsomoverzicht'. Selecteer welk soort overzicht u wenst.
Geef aan vanaf welke datum u het overzicht wilt ontvangen.Het veld 'Periode van' is niet ingevuld. Geef aan vanaf welke datum u het overzicht wilt ontvangen.
Geef aan tot welke datum het overzicht moet gaan.Het veld 'Tot'is niet ingevuld. Geef aan tot welke datum het overzicht moet gaan.

Het Kadaster produceert maandelijks rond de 25ste, de transactiegegevens tot en met de voorgaande maand. Als u gegevens opvraagt van een periode inclusief de voorgaande maand, sturen wij u deze gegevens rond de 25ste van deze maand toe. Vraagt u gegevens op van een periode verder in het verleden, dan sturen wij u het product, nadat wij uw getekende offerte hebben ontvangen, binnen 5 werkdagen toe.

U heeft nog geen keuze gemaakt bij het veld: 'Gegevens uitgesplitst per'. Klik op de optie van uw voorkeur. Geef aan of u de gegevens per jaar, kwartaal of maand opgesplitst wilt hebben.Klik op de optie van uw voorkeur. Geef aan of u de gegevens per jaar, kwartaal of maand opgesplitst wilt hebben.

U kunt een abonnement nemen op de Gemiddelde koopsom. Dit geeft u aan in de opdrachtbevestiging van de offerte die u van het Kadaster krijgt.

U heeft nog geen keuze gemaakt bij: 'Omschrijf het gebied, dit kan op 2 manieren'. Kies hoe u het gebied wilt omschrijven: Per gemeente of per postcodereeks.Kies hoe u het gebied wilt omschrijven: Per gemeente of per postcodereeks.
U heeft nog geen keuze gemaakt bij: 'Verzendwijze'. Kies hoe u het product wilt ontvangen: per e-mail of per post.Kies hoe u het product wilt ontvangen: per e-mail of per post. Klik op het selectierondje van uw keuze.