Aanvragen offerte Grensreconstructie

83747c1975774035bd1c2872fd0c743c_one1
Stappen
Stap 1|3 Offertegegevens

Bij het aanvragen van deze offerte kunt u bestanden toevoegen, om de kadastrale grens die u opnieuw zichtbaar wil laten worden in het terrein, mee aan te geven. Zoals bijvoorbeeld een kaart, een tekening of een luchtfoto.

Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op om uw aanvraag te bespreken. U ontvangt vervolgens de offerte op uw e-mailadres. Gaat u akkoord met de offerte en wordt de grensreconstructie uitgevoerd? Dan ontvangt u ook de factuur op dit e-mailadres.

Tijdens het invullen van onderstaande velden is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw offerte in behandeling te nemen.


Het veld "Beschrijf in het kort de reden waarom u de grens zichtbaar gemaakt wilt hebben" is niet ingevuld. Het kan onze landmeter helpen om de situatie bij de grens goed in te schatten.Vul in waarom u de grens zichtbaar gemaakt wilt hebben. Dit is voor de landmeter waardevolle informatie.

Gegevens van het perceel of het object

U heeft nog geen keuze gemaakt. Geef aan hoe u het perceel of object wilt omschrijven.Kies hoe u het perceel of object wilt beschrijven. Geeft u postcode en huisnummer, het adres of de kadastrale aanduiding op? Klik op het selectierondje van uw keuze.

Uitleg diverse soorten grenzen voor de berekening

U kunt 4 soorten kadastrale grenzen zichtbaar laten maken:
  • 1 - standaard, een rechte grens (de landmeter maakt de grens zichtbaar in het terrein)
  • 2 - standaardgrens met 1 of meer knikpunten (de landmeter laat weten om hoeveel knikpunten het precies gaat)
  • 3 - standaardgrens met een begin- of een eindpunt (een hoekpunt)
  • 4 - standaardgrens met een door u aan te wijzen punt op deze grens (een tussenpunt)


U heeft nog geen keuze gemaakt. Kies hoe u wilt aangeven om welke grens het gaat. Klik op het selectierondje van uw keuze.Kies hoe u wilt aangeven om welke grens het gaat. Klik op het selectierondje van uw keuze.

De berekening van uw grensreconstructie

Het tarief voor het zichtbaar maken van de ligging van de grens (een grensreconstructie) is € 460,00
afbeelding
Afhankelijk van of u knikpunten in uw grens heeft, een begin- en/of eindpunt zichtbaar wil hebben gemaakt of extra tussenpunten wil hebben, wordt dit tarief verhoogd met de volgende tarieven per onderdeel (zie voorbeelden)

Grens met knikpunten zichtbaar maken

U ziet 1 knikpunt op deze afbeelding. In dit voorbeeld is het tarief voor het zichtbaar maken van een grens met knikpunten: € 460,00 + 1 knikpunt à € 102,00 = € 562,00
afbeelding

Is de zichtbaar te maken grens niet recht? Dan wordt het tarief verhoogd met een tarief per knikpunt. Of de grens recht is, en hoeveel knikpunten er in rekening gebracht worden, beoordeelt het Kadaster. In de offerte wordt aangegeven hoeveel knikpunten in rekening worden gebracht.

Grens met begin- of eindpunt zichtbaar maken

U ziet 2 begin- of eindpunten op deze afbeelding. In dit voorbeeld is het tarief voor het zichtbaar maken van de grens met begin- of eindpunt: € 460,00 + 2 begin- of eindpunten à € 102,00 = € 664,00
afbeelding
U heeft nog geen keuze gemaakt bij de vraag 'Wilt u begin- of eindpunten laten vastleggen?' Kies Ja of Nee, klik op het selectierondje van uw keuze.Een hoekpunt is het begin- of eindpunt van een grens. Het tarief hiervoor is 102.0 per hoekpunt. U kunt een hoekpunt niet afzonderlijk aanvragen. Een hoekpunt kunt u wel in combinatie met een grens aanvragen.

Grens met tussenpunt zichtbaar maken

U ziet 1 tussenpunt op deze afbeelding, het bolletje. Het tarief voor het zichtbaar maken van een grens met tussenpunt is in dit voorbeeld € 460,00 + 1 tussenpunt à € 51,00 = € 511,00
afbeelding
U heeft nog geen keuze gemaakt bij de vraag 'Wilt u tussenpunten laten vastleggen?' Klik op het selectierondje van uw keuze .Klik op het selectierondje van uw keuze. Een tussenpunt is een willekeurig punt (een coördinaat) in de grens, zichtbaar gemaakt op uw verzoek. Het tarief hiervoor is 51.0 per tussenpunt.