Aanvragen offerte Hypothekenscan Nederland

840e772006a9459a867544d8aa65d8e1_one1
Stappen
Stap 1|3 Offertegegevens

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen.

Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw offerte in behandeling te nemen.

Het veld 'Aanvraag hypotheekscan'is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt uit de lijst. Selecteer in de lijst het onderwerp van uw keuze.
Het veld 'Jaarabonnement' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies met welke interval u de gegevens wilt ontvangen.
Het veld 'Omschrijf het gebied; is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Kies op welke manier u het gebied wilt omschrijven.


Het Kadaster produceert maandelijks rond de 25ste, de transactiegegevens tot en met de voorgaande maand. Als u gegevens opvraagt van een periode inclusief de voorgaande maand, sturen wij u deze gegevens rond de 25ste van deze maand toe. Vraagt u gegevens op van een periode verder in het verleden, dan sturen wij u het product, nadat wij u getekende offerte hebben ontvangen, binnen 5 werkdagen toe.

Het veld 'Verzendwijze' is niet ingevuld. U heeft geen keuze gemaakt. Klik voor de onderwerpen en geef aan of u de bestelde gegevens per e-mail of per post wilt ontvangen.Klik op het keuzerondje en geef daarmee aan of u de bestelde gegevens per e-mail of per post wilt ontvangen.
Voeg eventueel een bijlage toe
Voeg eventueel een bijlage toe (upload)De bijlage(n) die u probeert toe te voegen is/zijn te groot (groter dan 19 Mb) of het bestandsformaat wordt niet herkend. Voeg een bijlage met een meer gangbaar bestandsformaat toe.