Aanvragen offerte Samenvoegen van percelen

c18098df59ff4f45abfeb262a03cb73e_one1_1
Stappen
Stap 1|3 Offertegegevens

Wij verzoeken u onderstaande velden in te vullen. Tijdens het invullen is het op elk moment mogelijk om terug te gaan naar een vorige stap. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw offerte in behandeling te nemen.

Percelen opgeven die moeten worden samengevoegd

Voor het opgeven van percelen kiest u voor Postcode/huisnummer, Adres of Kadastrale aanduiding. De kadastrale aanduiding van een perceel bestaat uit de naam van de kadastrale gemeente, de sectie en een nummer. Bijvoorbeeld: Nijmegen C 1553: gemeente=Nijmegen, sectie=C, perceelnummer=1553.

U heeft nog geen keuze gemaakt. Kies de manier waarop u het perceel wilt omschrijven dat moet worden verenigd/samengevoegd. Klik hiervoor op het keuzerondje van uw keuze.U kunt meer percelen opgeven. Klik hiervoor op de knop: 'Voeg meer percelen toe'.
Voeg eventueel bijlagen toe om de percelen duidelijk mee aan te geven.
U kunt meer bijlagen toevoegen door nogmaals op de knop "Bladeren" te klikken.De bijlage(n) die u probeert toe te voegen is/zijn te groot (groter dan 19 Mb) of het bestandsformaat wordt niet herkend. Voeg een bijlage met een meer gangbaar bestandsformaat toe.